^Ugrás a lap tetejére
  • 1 Ingyenes ESTI és NAPPALI képzéseink 2018/2019!

    -> gazdasági informatikus -> pénzügyi-számviteli ügyintéző -> logisztikai ügyintéző -> ügyviteli titkár -> államháztartási ügyintéző -> irodai titkár -> logisztikai és szállítmányozási ügyintéző, -> 2019 januártól: turisztikai szervező, értékesítő

  • 3 Kedves nyolcadikasok!

    Nyílt nappal és felkészítő tehetséggondozással várunk benneteket! Bővebben:baner

Felkészítő tehetséggondozás általános iskolásoknak

Kedves 8. osztályos tanulók! Leendő tanítványaink! Tisztelt Szülők! 

Az előző évek hagyományait követve az idei tanévben is elindítjuk a középiskolai tanulmányokat előkészítő tehetséggondozó foglalkozásainkat matematika és magyar nyelvtan tantárgyakból.

A foglalkozások keretében felkészítjük a tanulókat a központi írásbeli felvételire, valamint megismertetjük őket a középiskolai tanulmányok folytatásához szükséges tanulási módszerekkel is, a matematika órákat az informatikával összekapcsolt korszerű GeoGebra program felhasználásával tartják tanáraink. Ezeket a foglalkozásokat 2018. október 12. és 2018. január 11. között, péntekenként 15.00 és 18.00 óra, illetve október 20-án, november 17-én és 24-én, szombaton 9.00 és 12.00 óra között szervezzük. Matematikából 8 foglalkozást, magyar nyelv tantárgyból 5 foglalkozást tartunk. 

A részvételi díj: matematika 16.000 Ft, magyar nyelv: 10.000 Ft, amelyet az iskola TREND Alapítványára kell befizetni alapítványi átutalással. Az első alkalommal kapják meg a gyerekek a számlaszámot.

Várjuk minden leendő tanulónkat szeretettel! 

Galéria

Belépés

Copyright © 2018. www.kozgazdasagi.hu Minden jog fenntartva.
A weboldalt készítette: Teveli Róbert

Facebook