^Ugrás a lap tetejére
  • 1 Ingyenes ESTI és NAPPALI képzéseink 2018/2019!

    -> gazdasági informatikus -> pénzügyi-számviteli ügyintéző -> logisztikai ügyintéző -> ügyviteli titkár -> államháztartási ügyintéző -> irodai titkár -> logisztikai és szállítmányozási ügyintéző, -> 2019 januártól: turisztikai szervező, értékesítő

  • 3 Kedves nyolcadikasok!

    Nyílt nappal és felkészítő tehetséggondozással várunk benneteket! Bővebben:baner

Nappali (nem szakirányú érettségivel)

2.) A szakképesítés ágazata szerinti szakmai érettségi vizsgával nem rendelkező, ám érettségi végzettséget szerzett tanulók részére a szakképesítésre történő felkészítés időtartama két év.

Azaz lehetőség van gimnáziumban végzett tanulók részére is a szakképzésben való részvételre, csak két év alatt szerezhetnek szakképesítést, mivel szakmai oktatásban nem vettek még részt. Valamint azok kaphatnak ily módon esélyt a szakmaszerzésre, akik szereztek már egy államilag elismert szakképesítést.

Ebben az esetben a szakgimnázium a komplex szakmai vizsgára történő felkészítést a tizenharmadik-tizennegyedik (első-második szakképzési) évfolyamon szervezi meg. /Szt. 21.§ (5) bekezdés/

Számukra hirdetjük meg kétéves képzéseinket nappali tagozatos iskolarendszerű képzési forma keretein belül.

Az érettségivel rendelkezők számára a következő 2 éves szakmai képzéseket hirdetjük meg felnőttoktatás keretein belül nappali munkarendben 2018 szeptemberi kezdéssel:

Ágazat neve

Szakképesítés elnevezése

További információk

közgazdaság

pénzügyi – számviteli ügyintéző

(OKJ 54 344 01)

Bővebben…

Kerettanterv…

Vizsgakövetelmény…

Jelentkezési lap…

!!! A képzések csak megfelelő számú beiratkozott tanuló esetén indulnak !!!

Nappali munkarend szerint a tanítási órák (32-35 óra/hét) délelőttönként zajlanak, munkavállalás mellett ez az oktatási forma nem megvalósítható. Ingyenesen azok vehetik igénybe, akik az első iskolarendszerű szakképesítésüket kívánják megszerezni.

Szakirányú továbbtanulás esetén az érettségi utáni szakképzettség plusz pontokat jelent majd a felsőoktatási felvételiben.

A képzésben résztvevőknek diákigazolvány jár, a diákigazolvánnyal diákbérlet vásárolható, illetve egyéb kedvezmények vehetők igénybe.

Vissza az általános tájékoztatóhoz...

Copyright © 2018. www.kozgazdasagi.hu Minden jog fenntartva.
A weboldalt készítette: Teveli Róbert

Facebook